16 jaar geleden zag ik voor het eerst een suprolo®. Mijn man, toen nog 'date', had een zilveren suprolo-hangertje® om en ik vond hem meteen heel leuk, en tegelijkertijd waren ze ook de gewoonste zaak van de wereld. 
We trouwden en kregen kinderen en kochten een huis dat met de jaren steeds meer versierd werd met suprolo-decoratie®. Inmiddels zijn ook onze kinderen fan en slapen elke nacht met hun suprolo-knuffels®.
Suprolo's maken vrolijk en trekken de aandacht. Ze stralen blijdschap en zorgeloosheid uit. 
Je kunt ook contact met ze hebben en met ze praten of ze om hulp vragen. Kortom, er is vanalles mogelijk met suprolo's!
De suprolo-wereld® is gecreëerd door The Artists Suprolo. Er zijn maar liefst 12.000 suprolo-characters® voor de commerciële markt getekend. Elke suprolo heeft zijn eigen naam, bestaande uit de suprolo-handtekening® en een nummer van 1 tot 12.000.
Suprolo's kunnen verschijnen op bijvoorbeeld servies, een lamp, een notitieboekje, of als knuffel of sieraad.
Er kan gebruik gemaakt worden van kleuren en materialen, zoals zilver, goud, hout, glas en verschillende soorten stof, de mogelijkheden zijn eindeloos! 
In de webwinkel van Suprolo World zijn veel suprolo-producten® te zien en te koop.
Ervaar de rijkdom en schoonheid van deze vrolijke wereld vol suprolo's!

The Artists Suprolo

De kunstenaars die de suprolo-wereld hebben gecreëerd in de jaren 80. Meer over hen is te lezen op de website van suprolo art.

VOORBEELDEN

Meer voorbeelden uit de webwinkel

© Estare: Suprolo, Sant Julià de Lòria. All rights reserved
Copyright © 2024 - Suprolo World. All rights reserved
nl_NLDutch
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram