06-24204449
Info@suproloworld.com

SUPROLO CHARACTERS®

Suprolo's® zijn afbeeldingen van lichtwezentjes, vastgelegd door de kunstenaars The Artists Suprolo. In een catalogus voor de commerciële markt zijn maar liefst 12.000 suprolo's opgenomen.
Deze suprolo's kunnen worden gebruikt om producten van te maken, zoals sieraden of knuffels. In dat geval wordt het product in de vorm van de suprolo gemaakt. Daarnaast kan de suprolo ook worden afgebeeld op een artikel.
Ze hebben allemaal hun eigen naam bestaande uit de suprolo-handtekening® en zijn nummer, 1 t/m 12.000 dus. 
Zodra de suprolo's worden toegepast als product of op een artikel krijgen ze nog meer uitstraling, door het gebruik van kleuren en materialen, zoals zilver of goud, hout, glas of verschillende soorten stof.
De mogelijkheden zijn eindeloos!
Een product of een artikel met een suprolo krijgt meteen een zekere aantrekkingskracht en maakt het tot een uniek geheel.
In de webwinkel van Suprolo World zijn diverse suprolo-producten® en artikelen te koop. 
Het aanschaffen van een suprolo-product is dus iets leuks en bijzonders. Het is als het aanschaffen van een mooi kunstwerk waar je blij van wordt en die het leven leuker maakt!

VOORBEELDEN

Meer voorbeelden uit de webwinkel

© Estare: Suprolo, Sant Julià de Lòria. All rights reserved
Copyright © 2023 - Suprolo World. All rights reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram