16 jaar geleden zag ik voor het eerst een suprolo®. Mijn man, toen nog 'date', had een zilveren suprolo-hangertje® om en droeg een kaartje met een afbeelding van een suprolo in zijn portemonnee. Ik vond ze meteen leuk, en tegelijkertijd waren ze ook de gewoonste zaak van de wereld. 
We trouwden en kregen kinderen en kochten een huis dat met de jaren steeds meer versierd werd met suprolo-decoratie®. Mijn schoonouders waren namelijk wel bekend met dit fenomeen en deden ons af en toe iets kado. Inmiddels zijn ook onze kinderen echte suprolo-fans® en slapen elke nacht met hun suprolo-knuffel®.
Suprolo's maken vrolijk en trekken altijd de aandacht. Ze zijn als kunst, ze voegen schoonheid, plezier en blijdschap toe aan het leven. En omdat het een lichtwezentje is, kun je er ook contact mee hebben, hij kan zijn als een vriend bij wie je je nooit alleen hoeft te voelen. Hij kan je allerlei ook avonturen laten meemaken en misschien zelfs je wensen uit laten komen...
De suprolo-wereld® is gecreëerd door The Artists Suprolo. Er zijn maar liefst 12.000 suprolo-characters® voor de commerciële markt. Elke suprolo heeft zijn eigen naam, bestaande uit de suprolo-handtekening® en een nummer van 1 tot 12.000.
Suprolo's kunnen in talloze vormen verschijnen, zoals op servies, op een lamp, of als knuffel of sieraad.
Een suprolo maakt een product of artikel aantrekkelijker en geeft een unieke toevoeging. 
Er kan gebruik gemaakt worden van kleuren en materialen, zoals zilver, goud, hout, glas en verschillende soorten stof, de mogelijkheden zijn eindeloos! 
In de webwinkel van Suprolo World zijn diverse suprolo-producten® en artikelen te koop. Daarnaast is er de suprolo-kunst waarvan originelen en reproducties te koop zijn. 
Ervaar de rijkdom en schoonheid van deze vrolijke wereld vol suprolo's!

The Artists Suprolo

De kunstenaars die de suprolo-wereld hebben gecreëerd tussen de suprolo's in de jaren 80. Meer over hen is te lezen in de webshop van de suprolo-art.

VOORBEELDEN

Meer voorbeelden uit de webwinkel

© Estare: Suprolo, Sant Julià de Lòria. All rights reserved
Copyright © 2024 - Suprolo World. All rights reserved
nl_NLDutch
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram